Privétraining hond

Trainen van een hond is puzzelen op maat. Privétraining kan daarbij helpen.

Geen hond, geen eigenaar, geen gezin en geen training is hetzelfde. De wensen en behoeften kunnen per gezin/ huishouden enorm verschillen, dat is waarom wij ons inzetten op het privé begeleiding van jou en jouw hond.

Bij privé les kunnen de lessen zo optimaal mogelijk worden ingevuld, zodat je op een fijn tempo aan de slag kunt met oefenen.

Honden gras hier rennen lucht

Het hier roepen kan een onderdeel zijn van de lessen

Wanneer privétraining

Voor ons is het zeer belangrijk dat jij voldoende handvatten krijgt om op een fijne manier met de hond aan de slag te gaan.

Niet altijd is trainen in een groep wenselijk, zo kan het zijn dat de hond deze prikkels niet goed kan verwerken. Een andere reden kan zijn dat jij als eigenaar die behoefte niet hebt. Ook is er de mogelijkheid om te richten op specifieke wensen binnen de privétraining.

Komt jouw hond niet als je hem roept? Of zijn de vogels en andere honden zo interessant dat verder lopen niet meer lukt… Trekken aan de lijn, wil je graag dat jou hond netjes meeloopt? Dit kunnen allemaal redenen zijn om tot een privétraining uit te komen.

Ook kunnen we aan de slag met leuke oefeningen om een band op te bouwen. Alles is aan te passen naar de behoeftes van jou en je hond. Gebruik je graag een clicker? Ook in clickertraining zijn wij ervaren.

Hoe vaak is privétraining nodig

Soms kan het wenselijk zijn elke week een les te volgen, het kan ook zijn dat er minder vaak behoefte is aan begeleiding. Er is in overleg veel mogelijk. Zo kunnen we ervoor kiezen om in de eigen buurt aan de slag te gaan, wanneer er specifieke aandacht ergens voor nodig is. Denk aan bijvoorbeeld het passeren van huizen met honden of verder oefenen na een gedragsbegeleiding.

Ook kan er gekozen worden om op ander terrein aan de slag te gaan met training en het aanleren van oefeningen. Hierbij kan gedacht worden aan leren zitten, blijven, hier komen op signaal en aandacht voor de eigenaar. Deze locatie is in Groningen.

Privélessen kunnen overdag doordeweeks gepland worden.

Voor wie is privétraining

Deze lessen zijn geschikt voor ieder die graag handvatten ontvangt over hoe aan de slag te gaan. Ook voor eigenaren die graag aan de slag gaan met hun hond maar eigenlijk niet zo goed weten hoe te beginnen zijn privélessen zeer geschikt.

Kinderen zijn ook zeer welkom tijdens de lessen met hun ouders, hier kunnen we aandacht besteden aan het opbouwen van een band tussen hond en kind.

Er zijn genoeg materialen die verschillende mogelijkheden bieden.

Kijken naar de behoeften van de hond en de eigenaar dat is waar wij ons voor in zetten.

 

Heb je nou een pup en overweeg je toch groepslessen? klik hier voor meer informatie.

 

Helemaal enthousiast geworden of vragen?

Vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier is mogelijk.

Contact puppytraining