Vervolg hondentraining Groningen

Voor iedereen die de basistraining gehad heeft maar nog niet klaar is met trainen met de hond hebben wij de vervolgcursus. Wanneer je bij ons de jonge hondentraining hebt gevolgd ben je welkom bij deze lessen. Ook wanneer je elders de basis of thuis de basis hebt getraind kun je je aanmelden.

Oefeningen met de hond

Tijdens de vervolgtraining gaan we bezig met het uitbreiden van de oefeningen. In kleine stapjes voegen we prikkels toe om de moeilijkheid van een oefening langzaam op te bouwen.

Verder leggen we hier ook de nadruk op hoe jij als eigenaar je hond het beste kunt begeleiden in situatie’s om te voorkomen dat de hond de fout in gaat.

Een oefening die we verder gaan uitbreiden is bijvoorbeeld ”volg”. Hierbij is het persoonlijke doel van belang. Wat wil jij als eigenaar van je hond? Is dat haalbaar, en welke stappen en training hebben we hiervoor nodig?

Andere dingen die aan bod komen zijn onder andere het zit-blijf, negeren van prikkels, af-blijf en plaatstraining.

Als basis leren wij je kijken naar jouw hond, wat kunnen jullie aan en hoe gaan je dat bereiken. Zijn er oefeningen die jij belangrijk vindt? Noem ze gerust. Wij vinden het belangrijk dat jij en je hond zo optimaal mogelijk leren samen werken.

Vervolg hondentraining Groningen

Verschillende terreinen hondentraining

Om de oefeningen op verschillende plekken onder de knie te krijgen vinden de lessen op verschillende locatie’s plaats.

De eerste lessen vinden plaats in Sint Annen. Hier om de basis even op te frissen en te starten met de uitbreiding.

Ook gaan we aan de slag op onze locatie in Groningen, nieuwe omgeving, nieuwe prikkels etc.

Kardinge of in het Beijumerbos

De laatste les vinden plaats in Kardinge of in het Beijumerbos. Hier gaan we de oefeningen in de praktijk brengen. We leren je onder andere hoe je om moet gaan met onverwachte situatie’s, zoals een plotselinge hardloper. Wanneer is welke oefening handig om te gebruiken?

In overleg is een andere locatie ook mogelijk.

Wil je graag meer informatie, of twijfel je over de geschiktheid van de cursus voor jou hond? neem gerust contact op voor overleg.

Verder met trainen

Wanneer je graag aan de slag blijft met oefenen in groepsverband, is het mogelijk de vervolg cursus meerdere keren te volgen. Tijdens de vervolg lessen wordt er rekening gehouden met het niveau van de hond en eigenaar.

Door de lessen in te richten op niveau blijft het fijn om te oefenen voor iedereen. Met uiteindelijke doel de oefeningen op verschillende locatie’s en in verschillende situaties te kunnen uitvoeren.

Waar en wanneer zijn de vervolg lessen in Groningen?

Locatie:

  • 1. Locatie 1: Sint Annen –> op maandag en dinsdag worden de lessen hier verzorgt (m.u.v. Theorie en industrie terrein les)
  • 2. Locatie 2: Euvelgunne Groningen (nabij de Makro) –> de woensdag, donderdag en vrijdag worden de lessen hier verzorgt (m.u.v. Theorie en industrie terrein les)
  • 3. Locatie 3: Kweldergras Groningen  (het Witte lam) –> De theorie en de les industrieterrein worden hier verzorgt.
  • Vervolg cursus Groningen bestaat uit 7 lessen waarvan 1 wandelles op andere locatie
  • De 7 lessen zijn aaneengesloten weken les op dezelfde dag en tijd *.

* m.u.v vakantie, feestdagen en vooraf gemelde dagen

Nieuwe groepen starten op:

Donderdagavond – 19.00 uur Start 27 September – nog plek beschikbaar. (Locatie Euvelgunne

Er kan door middel van prive lessen ook voor maatwerk worden gezorgd. Wil je hier meer over weten neem dan contact met mij op via het formulier.

 

Direct opgeven?

Ben je er helemaal uit en wil jij je opgeven? Dat kan met de knop hieronder.

Direct inschrijven!

Heb je een vraag? Stel hem hier:

Contact puppytraining