Duo lessen

Samen lessen met een bekende en zijn/haar hond? Dat is mogelijk in duo lessen.

Heb je een kennis/vriend/familielid of buur die net als jij in het bezit is van een hond en willen jullie samen trainen, dan zit je hier op de goede plek!
Tijdens de duolessen kunnen jullie samen training volgen op het eigen niveau.

Duo lessen groningen hond training samen

Waarom duo lessen

Trainen met iemand anders heeft vele voordelen. Samen reizen kan een voordeel zijn, daarnaast geeft het motivatie om elders samen te trainen en daarnaast zijn duolessen per persoon voordeliger dan elk een eigen privé les.

Tijdens duo lessen ga je samen in 1 richting trainen

  • Train en fun
  • Gehoorzaamheid
  • Detectie – in eerste instantie train hier je om en om (de andere hond wacht in de auto)

Wel is het noodzakelijk dat jullie samen 1 richting kiezen om mee aan de slag te gaan, dit om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van het trainen in een duo.

Voor wie zijn duolessen geschikt.

Alle honden en eigenaren zijn welkom om mee te doen met duolessen, mits de honden sociaal zijn naar elkaar en naar mensen.

Tijdens de duolessen trainen beide combinatie’s op hun eigen niveau, een niveau verschil is dus geen enkel probleem. Tijdens de lessen gaan beide combinaties hun eigen training doorlopen waarbij ze elkaar bij gaan staan in hun eigen proces. Zo kan er gekozen worden de andere persoon en hond in te zetten als bijvoorbeeld passant.

Door samen te lessen vergroten we de motivatie om buiten de lessen ook samen te gaan trainen, iets wat zeker aangemoedigd wordt.

Waar en wanneer zijn de duo lessen?

Voor duolessen in er ruime op zondag avond – 19.00 uur en 20.00 uur zijn beschikbaar – deze lessen vinden plaats op locatie Groningen (Eemspoort)

Daarnaast is het mogelijk overdag doordeweeks duolessen te plannen – openbare locatie op basis van beschikbaarheid (neem contact op voor de mogelijkheden)

Helemaal enthousiast? Schijf je dan snel in:

(beide combinatie’s dienen zich in te schrijven)

 Direct inschrijven!

Pakket duolessen:

Een pakket duolessen bestaat uit 5 of 8 lessen

Heb je een vraag over Duo lessen Groningen? Stel hem hieronder

Contact puppytraining

Volg Kim Knapper hondentraining  ook op Facebook en instragram